yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı derunin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar sondaj ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

 Işlevsel olduğu denli süsleyici tasarımlara da malik olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, evgin çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yarar olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Belirtilen bu devir dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda tetik yürütmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman dahi dayanmadığı daha önce meydana getirilen Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul testlerde doğrulanmıştır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya tamam açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık hileıyoruz.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu boyut birey kaybı olmaması midein önemlidir.

Şirketimiz talebi ikrar yazar işleme koyabilir veya isterçesini açıklayarak talebi alfabelı usulle reddedebilir.

Yangın Bapsı Elbette Asılmışr? Her binanın iye evetğu saha ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page